Bij Thuisin mooie raamdecoratie gekocht

Thuisin

Wat een verschil in mijn huis nu ik nieuwe raamdecoraties heb gekocht bij Thuisin. Al jaren heb ik zeer donkere gordijnen voor de ramen hangen. Op de slaapkamer is dat wel lekker, maar in de woonkamer vond ik dit niet mooi staan. Op een gegeven moment waren deze gordijnen zo vies dat het tijd werd om deze eens naar de stomerij te brengen. Zelf wassen was geen optie, daarvoor waren ze te groot. Voordat ik de moeite nam om deze gordijnen eraf te halen ben ik eerst gaan informeren hoeveel het ongeveer gaat kosten. Van de prijs die ik uiteindelijk kreeg was ik zo geschrokken, dat ik besloten had om een nieuwe raamdecoratie aan te schaffen. natuurlijk is dat wel iets duurder. Maar om zoveel geld uit te geven om iets wat ik niet mooi vond dat wilde ik niet. Thuisin

Zeer tevreden over Thuisin

Elke dag is het genieten als ik in mijn woonkamer kom. Het is door de nieuwe rolgordijnen een stuk lichter in huis geworden. De oude gordijnen maakte het alleen maar somber en donker in huis. Nu lijkt het net of er elke dag een zonnetje in huis schijnt en daar ben ik heel erg blij mee. Zo blij, dat ik meteen voor de rest van de ramen op de slaapkamer ook deze rolgordijnen heb besteld. Voor mij hoeft ene slaapkamer niet zo donker te zijn, maar wel gezellig.

Ben jij op zoek naar een ander interieur, dan ben je hier bij dit bedrijf aan het juiste adres. Er is hier namelijk zoveel mogelijk en dat allemaal onder één dak. Tijdens mijn zoektocht naar andere gordijnen zag ik namelijk dat het ook mogelijk is om een kast op maat te laten maken. Geweldig, omdat ik al zo lang naar een passend model voor op mijn slaapkamer aan het zoeken ben.  Thuisin