De diversiteit van een sleutelplan

sleutelplan

Heeft u een bedrijf, vakantiepark of zorginstelling? Dan is een sleutelplan zeker iets voor u. Met een sleutelplan kan je per sleutel bepalen wie er waar naar binnen mag en heb je ook een hoofdsleutel waarmee je overal naar binnen kan. In deze blog zullen we de mogelijkheden van een sleutelplan benoemen.

sleutelplan

Klassiek sleutelplan

Een klassiek sleutelplan werkt met een hoofdsleutel en overige sleutels die daar onder vallen. Het gaat hier dus om een heel plan van verschillende cilindersloten op deuren van bijvoorbeeld een hotel of zorginstelling. De sleutels en cilindersloten kunnen precies gemaakt worden zoals u het wilt, dit is het doel van een sleutelplan. Zo kan je bijvoorbeeld voor hotelkamers voor elke kamer een ander slot nodig hebben, maar wel een ‘loper’ hebben waarmee alle deuren geopend kunnen worden.

Elektronisch sleutelplan

Het is ook mogelijk om een sleutelplan te laten maken met elektronische sloten, ook wel smart locks genoemd. Het voordeel van een sleutelplan met smart locks is dat u de deuren op een hoop extra manieren kunt openen, bijvoorbeeld met een smartphone, een pasje, een tag, fingerprint en dit zijn nog niet eens alle mogelijkheden! Daarnaast kan je de sloten vaak beheren in een online omgeving. Het is dus erg gemakkelijk om in een systeem te bepalen wie waar naar binnen mag.

De mogelijkheden zijn zoals u ziet eindeloos, maar geen zorgen het is niet ingewikkeld om sleutelplan te laten maken. De specialisten kunnen gemakkelijk een offerte voor u opstellen, precies op maat voor uw situatie.