Een all-in onderhoudscontract bij Holland Warmte

Een all-in onderhoudscontract bij Holland Warmte

 

Bij de maatschappij waar ik ook de cv ketel heb gekocht, namelijk Holland Warmte, besloot ik direct ook een all-in onderhoudscontract vast te leggen. Dit kost me bijna niets per jaar maar er komt tenminste wel af en toe iemand langs om de boel te controleren. Altijd wordt er dan gekeken of de ketel nog volgens de fabrieksspecificaties is afgesteld bijvoorbeeld, wordt het visueel geïnspecteerd en en wordt het gereinigd. Ik vind het prettig dat er iemand is die ernaar omkijkt, en dan al helemaal als het binnen mijn all-in onderhoudscontract gebeurt, aangezien ik zelf echt totaal geen zicht heb op dit gebeuren. Ik ben ontzettend a-technisch en bovendien sowieso niet de slimste met apparaten, ik heb er gewoon echt geen kijk op. Daarom zou het zonde zijn als ik iets wél kon voorkomen maar zelf niet doorhad. Begrijp me namelijk niet verkeerd, want met het all-in onderhoudscontract wordt er tenminste wel gekeken naar de dingen die ik zelf niet kan zien. En daarom ben ik er ook zo enorm blij mee. Ik woon al jaren alleen en had dus überhaupt niemand om mee te sparren over het kiezen van de juiste cv ketel. Aangezien ik het toch belangrijk vond de juiste keuzes te maken hierin besloot ik tot het inschakelen van een expert en aangezien ik er zo tevreden over was heb ik ook het all-in onderhoudscontract maar van deze expert afgenomen. Dan wordt er tenminste echt bijgehouden of alles het nog doet en werkt, en dat is wel zo mooi natuurlijk! Op andere terreinen ben ik heus wel handig in huis hoor, alleen op sommige andere terreinen blijk ik écht niet uit de voeten te kunnen en het is ook zaak je onkunde daarin dan te herkennen natuurlijk!