Een huis kopen in Alicante doe je zo!

huis kopen in Alicante

huis kopen in AlicanteEen huis kopen in Alicante is iets wat ik al wilde vanaf dat ik heel erg klein was. Toen gingen wij in de buurt van deze stad altijd op vakantie. Mijn ouders, zusje en ik stonden dan op een hele schattige camping aan het strand. Eens in de zoveel dagen gingen wij in het centrum een ijsje halen en dan vond ik het altijd ongelofelijk mooi. Ik weet nog ongelofelijk goed dat ik dan tegen mijn ouders zei dat ik hier ooit zou gaan wonen. Door mijn jonge leeftijd zijn zij hier nooit tegenin gegaan en is die droom bij mij altijd gebleven. Inmiddels heb ik zelf een goedlopende bedrijf en heb ik de financiële middelen om dit te doen. Het gaat hierbij niet om emigreren, maar meer om iets waar ik af en toe lekker kan vertoeven als het in Nederland vies weer is.

De beste hulp

huis kopen in Alicante

Eigenlijk had ik geen flauw idee waar ik moest beginnen om een huis te kopen in Alicante. Daarom ben ik op internet gaan zoeken naar ervaringen van anderen, want dat is vaak de beste optie. Daarbij kwam heel erg vaak een specifiek bedrijf naar voren, namelijk Puur Spanje. Met hen heb ik uiteindelijk ook contact opgenomen, want hier had ik een heel goed gevoel bij. De aankoop is nog niet gebeurd, maar wij hebben al wel wat bezichtigingen gehad. Het verloopt tot nu toe echt perfect en daarom kan ik deze onderneming ook echt aan iedereen aanraden. Mocht jij meer informatie willen, neem dan snel eens een kijkje op hun website!