Een woning in Spanje kopen bleef niet alleen bij een droom

woning spanje kopen

Vele jaren was een woning Spanje kopen een droom van mij en mijn man. Omdat wij onze kinderen nog te jong vonden om te emigreren en hen niet wilde weghalen bij hun vrienden en vriendinnen, hebben wij dit geparkeerd. Nu zijn alle kinderen de deur uit en mijn man is over twee maanden met pensioen. Wij zijn beide nu echt klaar om onze droom te verwezenlijken. Het is voor onze kinderen echt wel te doen om in de vakantie heen en weer te vliegen maar toch zal het lastig zijn om niet meer zomaar even onverwachts op de koffie te gaan.

woning spanje kopen

In het echt is het nog mooier dan op de website wordt weergegeven

Maar de drang om een woning in Spanje te kopen overheerst en daarom wil ik dolgraag samen met mijn man oud worden in dit land. Alleen al het idee dat we heerlijk kunnen genieten van de prachtige omgeving en de warmte van het perfecte klimaat. Enfin, al een tijdje hield ik de website van: purespain.com in de gaten en hier trof ik een erg mooi appartement aan die voor ons goed te betalen is. Mijn man wilde hier ook graag naar toe en daarom zijn wij afgelopen weekend naar dit appartement afgereisd om deze te bezichtigen.

Wij zijn eigenlijk verliefd geworden op een foto die op de website staat, maar in het echt werden wij pas echt verrast. Wat een prachtig uitzicht en heerlijk woning. Je snapt wel wat wij nu aan het doen zijn. Aan het inpakken.

woning spanje kopen