Eindelijk een villa kopen Spanje Costa Blanca

villa kopen spanje costa blanca

Jeugdherinneringvilla kopen spanje costa blanca

Een villa kopen Spanje Costa Blanca is tegenwoordig een stuk makkelijker dan vroeger. Toen mijn ouders dit 10 jaar geleden wilde doen, moesten zij hiervoor regelmatig heen en weer. Wij zijn hier nu twee weken en eigenlijk is het nu al geregeld. Het enige waarop wij moeten wachten is de overdracht van de sleutel. Al sinds ik klein ben kom ik hier in het huis van mijn ouders. Deze ligt pal aan het strand en daar heb ik dan ook heel wat zomers doorgebracht. Niet alleen ik, maar ook mijn vriendinnetjes die ik vaak meenam. Inmiddels is die woning verkocht en zoek ik iets voor mijn eigen gezin. Wij hadden niet veel eisen, behalve dat wij graag een eigen zwembad erbij wilden. Gelukkig hebben wij dit gevonden en is het binnenkort van ons. Dan ga ik wat dingetjes opknappen zodat wij er komende zomer meteen kunnen verblijven met onze 3 kinderen.

Soepel procesvilla kopen spanje costa blanca

De villa die wij gaan kopen ligt dus in Spanje en om precies te zijn aan de Costa Blanca. Dit is een erg toeristisch gebied, maar door de locatie hebben wij hier geen last van. Het huis ligt namelijk net wat verder dan de anderen, waardoor je er heerlijk tot rust kunt komen. Wij hebben dit allemaal geregeld met de hulp van Spanje Specials. Zij hebben ons ongelofelijk goed geholpen en wij willen hen dan ook aan iedereen aanraden. Dus mocht je ook op zoek zijn, dan moet je zeker een kijkje nemen op hun website voor meer informatie of het huidige aanbod.