Eindelijk heb ik mijn prachtige Nobel sauna

Nobel sauna

Nobel sauna

Een tijdje terug heeft een goede vriendin van mij een Nobel sauna laten plaatsen en daar was ik al meteen ongelofelijk jaloers op. Wij gingen namelijk samen heel erg vaak naar een spa toe en daar genoot ik altijd enorm van. Toen zij deze kreeg, hebben wij de eerste avond meteen samen er een aantal keer ingezeten.  Mijn man heeft hier alleen niks mee, dus hem moest ik nog zien te overtuigen. Daarvoor heb ik hem een keer meegenomen naar hun huis om er samen met mij van te genieten. Gelukkig vond hij het toen wel een goed idee en zijn wij gaan zoeken naar een plek om er eentje aan te kunnen schaffen.

Heel erg blij mee

Nobel sauna

Wij kwamen al snel uit bij het merk Nobel voor onze sauna. Hier hadden wij niet alleen zelf goede ervaringen mee, maar het stond ook ongelofelijk goed aangeschreven. Daarnaast was de prijs hiervan precies wat wij eraan wilde uitgeven, dus dat kwam ook helemaal goed uit. Deze vonden wij op de Bodyfit webshop, waar wij hem uiteindelijk ook besteld hebben. Hij werd al op hele korte termijn geleverd en in onze slaapkamer geplaatst. Inmiddels is alles aangesloten en kunnen wij er lekker gebruik van maken. Dit doen wij een stuk vaker dan ik van tevoren had verwacht, maar dat is natuurlijk alleen maar mooi meegenomen. Mocht jij ook naar zoiets op zoek zijn, dan raad ik het jou aan om ook een kijkje te nemen bij deze winkel. Zij hebben een enorm assortiment, dus er zit altijd wel iets bij wat handig kan zijn voor jou!