Het juiste adres voor houtwormbestrijding

Vorige week waren wij druk op zoek naar een bedrijf die aan houtwormbestrijding doet. Al snel kwamen wij bij OB&P ( Ongedierte Bestrijding & Preventie) terecht. Dit bedrijf heeft zeer veel ervaring met deze ongewenste beestjes en zodra zij eenmaal een behandeling hebben gedaan, krijg je ook de garantie dat deze beestjes niet meer terug komen. Niet voor niets kunnen zij zich een professioneel bedrijf noemen met heel veel ervaring. 

Het volgende was er aan de hand, van onze oma hebben wij een zeer fraaie antieke grenen kast gekregen. Zij moest verhuizen naar een kleinere woning en daar paste deze kast niet meer in. Vroeger als klein kind heb ik altijd gezegd als oma die grenen kast ooit eens weg doet en ik heb een eigen huis, dan wil ik die hebben. Dat moment was nu dan aangebroken. 

Een mooie kast met gaatjes

Nadat wij deze kast hadden opgehaald e op de juiste plaats hadden gezet viel het ons op dat er kleine gaatjes in zaten. Dit was ons nog nooit opgevallen. Toen een oom een keer bij ons op visite kwam en verstelde dat wij een deskundig iemand van houtwormbestrijding moesten inschakelen. Die gaatjes in de kast waren niet zomaar gaatjes, maar deze kwamen door kleine ongewenste beestjes. Toen wij dit hoorden zijn wij meteen naar de winkel gegaan om hier spul voor te kopen. Nog geen maand later bleek dat dit totaal niet geholpen had en daarom hebben wij een afspraak met een professioneel bedrijf gemaakt. OB&P heeft ervoor gezorgd dat deze vervelende beestjes de kast hebben verlaten.