Hier wordt de mooiste keuken van Breda en omstreken verkocht

Keuken Breda

 

Keuken Breda

Voor een keuken in Breda ben ik op heel veel verschillende plekken geweest. Ik had niet echt een idee wat ik precies wilde, dus het was toen nog vooral om te oriënteren. Nergens kwam ik iets tegen waar ik echt verliefd op kon worden en dat vond ik wel belangrijk. Het gaat namelijk om mijn eerste woning die ik heb gekocht en ik wil dat hij perfect gaat worden. Mijn vriend en ik houden allebei onwijs van koken, dus wij gaan hier denk ik ook veel tijd doorbrengen. In ons vorige huis organiseerden wij vaak avondjes met vrienden waarbij wij dan het eten regelde. Dit was altijd zo ongelofelijk gezellig dat het nu een soort van ritueel is geworden. Dat willen wij ook zeker hier gaan doorzetten. Daarnaast wilde ik ook graag een bar hebben om gezellig aan te ontbijten in de ochtend.

Wij zijn geslaagd

Keuken Breda

Voor onze keuken zijn wij uiteindelijk bij een winkel in Breda terecht gekomen. Zij hadden een heel erg groot aanbod en daarom is er voor ieder wat wils. De medewerkers hebben veel verstand van zaken en kunnen jou onwijs goed adviseren daardoor. Inmiddels is de bestelling geplaatst en zijn er zelfs al heel veel onderdelen geleverd. Nu hoeven wij alleen nog te wachten tot het stucwerk klaar is en dan kan het plaatsen beginnen. Ik kijk onwijs uit naar het eindresultaat, want het gaat denk ik ontzettend mooi worden. Montall kan ik aan iedereen aanraden die ook naar iets nieuws op zoek is!