Hoe Verasol je helpt meer uit je tuin te halen

Verasol

Een ruime tuin, groot balkon of fijn dakterras: het is allemaal leuk en aardig, maar je kunt er in de herfst en winter helemaal niets mee. Of toch wel? Verasol helpt je om zelfs in de koudere maanden van je buitenruimte te genieten. Dat kan namelijk op verschillende manieren.

Verasol

Meer warmte in je tuin

Al die ruimte in je tuin ligt in de winter alleen maar nat te worden. Wat nu als je daar ook iets mee kon doen? Wat nu als je die leefruimte van je huis kon verlengen naar de tuin? Er zijn verschillende manieren waarop Verasol je daarbij kan helpen. Bijvoorbeeld met een van de volgende toepassingen:

  • een tuinkamer
  • een veranda
  • een overkapping
  • schuifwanden van glas
  • een serre

Dit zijn allemaal uitbouwen of aanbouwen die je kunt realiseren om langer buiten te kunnen zitten. Want eigenlijk wil je in de herfst ook gewoon in de tuin een kop thee drinken, toch? Daarvoor is een overkapping, eventueel met wanden, perfect. Want dan kun je beschut zitten, ook al ben je buiten. Wil je een stap verder gaan en wil je in de tuin een plek maken om te werken of mensen te ontvangen? Dan is de tuinkamer juist een goed idee.

Wanneer is het mogelijk

Nu denk je misschien: bij mijn huis is een overkapping plaatsen helemaal niet mogelijk. Maar het zal je meevallen waar ze bij Verasol allemaal mee kunnen werken. Ook als het lijkt alsof je huis niet goed genoeg is voor een overkapping, dan is het misschien toch wel zo. Zo niet, dan kunnen ze bij Verasol ook alternatieven aanbieden.