Bij Holland Warmte CV ketels maak je een goede keuze

Holland Warmte CV Ketels

Wij hebben bij Holland Warmte CV ketels een aankoop gedaan.  Wij hebben gekozen voor de de Nefit Proline NxT HRC24 CW3. Dit is een kleine ketel maar is voorzien van de nieuwste technieken. Tevens hebben wij 13 jaar garantie op onze aankoop bij Holland Warmte, CV ketels en dat geeft ons een gerust gevoel. Wij zijn een zeer tevreden klant van dit bedrijf en daarom heb ik besloten om deze aanrader te delen met de lezer van dit blog.

Vorige winter deed onze kachel het nog wel maar het was eigenlijk wachten tot dat deze er mee zou stoppen. Het was een oud exemplaar die eigenlijk (achteraf gezien) enorm veel stookkosten in beslag nam. Dit waren wij niet anders gewend maar dit besef kwam pas nadat onze nieuwe kachel in gebruik werd genomen.

Holland Warmte CV Ketels

 

Holland Warmte CV ketels, levert een snelle en goede service

Het adres van, Holland Warmte CV ketels hebben wij gevonden op het internet. Op de website konden wij direct al kijken naar de CV ketels. Hier staat duidelijke informatie bij en als je hulp nodig hebt dan staan de mensen van dit bedrijf voor je klaar. Nadat wij de offerte in huis kregen, hebben mijn man en ik direct besloten om zo spoedig mogelijk een afspraak te maken voor het installeren. Dit is afgelopen zomer gebeurd. Wij kregen van de monteur al te horen dat wij een groot verschil zullen gaan merken toen hij een beetje lachend bij onze oude kachel stond. 

De monteur begreep ik direct toen ik al snel gebruik maakte van de nieuwe CV ketel . Op het moment dat ik de kachel aan deed, voelde ik hoe snel het warm werd en ik moest de thermostaat al snel iets terug zetten. Hiermee wil ik zeggen dat ik toen al wist dat ik hierdoor al een hoop op mijn rekening zou besparen.

 

Holland Warmte CV Ketels