Interieurdesigner

klassieke meubels 4

Als interieurdesigner krijg je veel te maken met verschillende stijlen en stromingen. Moderne stijlen tegenover excentrieke, artistieke stromingen. Ieder met hun eigen kenmerken. Het maakt het een mooi vak dat nooit gaat vervelen. Je hebt vaak te maken met blije mensen na afloop. Dit voelt prettig. Het combineren van stijlen om tot iets unieks te komen, dat is waar een interieurdesigner de leiding over kan nemen. Zo wordt het een dynamisch project dat met de juiste tools bijna altijd een succesvol project wordt.

Industriële stijl

Zodra we de wingchairs hebben staan, moeten we kijken wat er verder nog omheen moet komen te staan. We hebben het niet alleen over decoratie of schilderijen, maar over meubels, aangezien een echt goed meubelstuk het middelpunt van de aandacht van een kamer kan worden. We wijken even af van de Engelse stijlmeubelen en zien in de industriële stijl, die erg in opkomst is, een mooi toevoegsel voor bij deze meubelen. Robuust, maar in allerlei combinaties, maten en soorten te krijgen. Je kunt er letterlijk van alles mee. Met name de kleuren komen veelal overeen met wat we al hebben staan. De stijlen gaan hand-in-hand en met de juiste meubels kan alles er beter uitzien

Muurbloemen

Hoe onopvallend deze twee zijn gefuseerd kenmerkt nog eens hoe makkelijk het kan zijn om te designen. Er zijn altijd manieren waarop het voor iemand makkelijk is om iets moois neer te zetten. Soms heeft iemand daar wat hulp bij nodig. Een ander kan het prima alleen. Het gaat om het resultaat. Zo kan de meest onopvallende kamer toch nog uit het oog springen als een uniek kunstwerk. Dat is het mooie van designen, de mogelijkheden zijn grenzeloos. De weerspiegeling van het interieur van de mens heeft onbeperkte mogelijkheden, elke persoon is anders, dus meubels of decoraties die de ander mooi lijken, kunnen voor een ander lelijk lijken.