Jaar in jaar uit een mooie gevel

kunststof plaatmateriaal

Met kunststof plaatmateriaal weet je zeker dat je jarenlang een prachtige goed verzorgde gevel hebt, wat voor weer het ook is de gevelplaten van plastica.nl zijn er tegen bestand. Maar ook het uiterlijk van de beplating is veel aandacht aan besteedt, of je nu mooie gladde platen wilt of met een nerf. Alle gevelbekleding is voorzien van een keurmerk, op deze manier ben je er zeker van dat je te maken hebt met de beste kwaliteit gevels. 

Ook in de zomer een schitterende gevel

Niet alleen regen, wind en vorst zijn een aanslag op je gevel van kunststof plaatmateriaal, maar ook de zon kan heel veel schade aanrichten. Zeker wanneer je te maken hebt met kleuren als rood, wit en geel, deze kleuren zijn bij andere materialen snel aangetast. Het plaatmateriaal van plastica.nl is kleurecht, dit betekent dat wit ook hagelwit blijft en rood niet roze wordt. Zeker bij bedrijven is dit belangrijk voor de uitstraling of het kenmerk van je bedrijf.

kunststof plaatmateriaal

Door iedereen te monteren

Het monteren van kunststof plaatmateriaal is mogelijk voor iedereen, met de bevestigingsmaterialen wordt het een koud kunstje. Je bent er verzekerd van dat je gevel op een veilige manier is bevestigd, en het resultaat is duurzaam. Ga je in samenwerking met Plastica.nl je gevel starten, dan heb je kans op montage garantie. De materialen moeten dan wel worden aangebracht met de middelen van het bedrijf. Wil je hier meer over weten, neem dan contact op met een van de medewerkers van plastica.