Jabostone B.V.: De tegelgroothandel voor de tegelzetter van nu!

Tegelgroothandel Jabostone B.V. biedt een totaaloplossing voor de tegelzetter van nu; Alles onder 1 dak. Onderstaand zullen wij kort een aantal pijlers toelichten waarmee wij ‘de tegelzetter van nu’ optimaal ondersteunen, maar natuurlijk lichten wij dit ook graag persoonlijk toe. U bent van harte welkom voor een kop koffie, maar lees onderstaand alvast wat wij voor u kunnen betekenen.

Top assortiment tegels, lijm, voorstrijk, voeg en gereedschappen!

Wij begrijpen dat goede tegels, maar vooral ook goede ’toebehoren’ uw leven een stuk makkelijker maken. U vindt bij ons een gerichte selectie (toegankelijke) tegels uit Spanje en Italië van 1e keus topkwaliteit met een scherpe consumentenprijs en een goede inkoopprijs. Maar ook bieden wij tegellijm, voegmortel en voorstrijkmiddel van Sopro en gereedschappen van Rubi; Topkwaliteit voor een scherpe prijs. One-stop-shopping dus voor de tegelzetter van nu! Met een vaste basis collectie standaard op voorraad kunnen wij snel schakelen en bent u op zoek naar een specifieke projecttegel / tegelpartij, vertel ons wat u zoekt en wij vinden een passende tegel!

Optimale verkoopondersteuning.

Wij helpen u graag op het gebied van sales en kunnen uw verkoopproces effectief ondersteunen. Heeft uw klant nog geen tegels uitgezocht? Wij bieden een showroom & een gericht advies van ervaren medewerkers. Bij een klantbezoek vragen wij ALTIJD naar de introductie partij (lees: de betreffende tegelzetter). U ontvangt een verslag per e-mail, inclusief de producten en prijzen. Wij communiceren geen prijzen en verkopen niet aan consumenten. U geeft alleen de prijs door aan uw klant, wij regelen de rest!

Geen online focus? Wij wel!

Ook u denkt vast wel eens ‘ik moet iets met online’. Maar wat blijft dan de grote vraag. Een professionele online ondersteuning is een ongekende meerwaarde. Echter zijn de investeringskosten enorm, zeker voor een regionale partij. Jabostone biedt een professionele webshop, met een up-to-date tegelassortiment. Met uw domeinnaam, uw logo, uw huisstijl en informatie over uw bedrijf. Wij vullen de webshop en regelen het onderhoud. U wordt online volledig ontzorgd, bent verzekerd van een professionele online aanwezigheid en heeft de beschikking over een high-end webshop. U betaald alleen de eenmalige opzet plus de hostingkosten. Wilt u een prijsopgave ontvangen, neem dan contact met ons op!

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op en we plannen een afspraak in. U kunt bellen, mailen, een formulier invullen en natuurlijk bent u ook van harte welkom in Baarlo!