Je Nieuwbouw huis voorzien van een prefab schoorsteen

Als mensen een huis gaan kopen, dan is een van de meest voorkomende wensen een open haard in het huis te hebben. Helaas is er niet in ieder huis een schoorsteen aangelegd. Dat wil dan natuurlijk niet meteen zeggen dat je er niet een aan zou kunnen leggen. Vaak is men bang voor de tijd die dat in beslag zal nemen en de troep die het met zich mee brengt. Maar bij een nieuwbouwhuis is dat natuurlijk heel anders. Want al voordat je erin gaat wonen kan je de schoorsteen laten aanleggen. In deze blog lees je meer over je nieuwbouwhuis voorzien van een prefab-schoorsteen.

Een nieuwbouwhuis voorzien van een prefab-schoorsteen

Wanneer je een nieuwbouwhuis hebt gekocht is het mogelijk om deze helemaal casco op te laten leveren. Na het opleveren kan je ook heel makkelijk je Nieuwbouw huis voorzien van een prefab schoorsteen.

Al in de tijd dat je huis gebouwd wordt kan je je eigen prefab-schoorsteen samenstellen. Wanneer de bouw van je huis dan klaar is kan de schoorsteen meteen geplaatst worden. Vaak is het dan zo dat dit al binnen een dag al kan gebeuren. Doordat het een nieuwbouwhuis is , die nog leeg is, zal je er zelf geen hinder van ondervinden en is het net alsof het altijd al zo geweest is bij het bouwen van het huis.

Hoe kun je een Nieuwbouw huis voorzien van een prefab schoorsteen

Vaak kan je op de website van de aanbieder al je wensen al invullen. Hierdoor komt er dan een schoorsteen uit die helemaal naar jouw wensen wordt samengesteld. Bij het samenstellen moet je om te beginnen kiezen of je voor een stenen schoorsteen wil gaan, of dat je voor het meer moderne en duurzame rvs wil gaan.

Als je gekozen hebt, dan kan je de schoorsteen nog helemaal naar je persoonlijke wensen aanpassen. Zo kan je de kleur bepalen en je kan hem nog helemaal personaliseren. Hier later meer over. Het voordeel van het plaatsen van een prefab-schoorsteen op je nieuwbouwhuis is dat je kan kiezen voor ieder formaat dat je zou willen.

Als je al een schoorsteen zou hebben moet je rekening houden met het bestaande formaat. Als deze afwijkend is moet je een schoorsteen op maat laten maken. Ook dit kan tegenwoordig in prefab. Je zou je hele schoorsteen helemaal zelf kunnen ontwerpen als je dat zou willen.

De aankleding van je prefab-schoorsteen

Het mooie van een prefab-schoorsteen is dat je hem helemaal naar eigen smaak kan laten maken. Zo zou je rekening kunnen houden met de inrichting die je voor je nieuwe huis voor ogen had. Als je deze strak en modern in wil gaan richten dan kan je je schoorsteen ook die strakke en moderne uitstraling meegeven.

Hou je meer van de landelijke en warmere stijl, dan zou je je schoorsteen bijvoorbeeld kunnen voorzien van warme sierstrippen. Deze geven een warme en meteen ook een landelijke look aan je schoorsteen. Daarnaast kan je ook zelf de kleuren van de stenen bepalen. Een meer unieke schoorsteen kan je dan niet hebben in je nieuwbouwhuis.