Ken jij Ongedierte Bestrijding en Preventie al?

Ongedierte Bestrijding en Preventie
Een tijdje geleden is Ongedierte Bestrijding en Preventie Ongedierte Bestrijding en Preventie bij ons op kantoor gekomen. Wij merkten namelijk dat er steeds vaker wespen bij ons binnen zaten. Niemand had enig idee waar ze vandaan kwamen en daarom zijn wij er gewoon vanuit gegaan dat het door het warme weer kwam. Toch bleef ik mij altijd afvragen hoe het er zoveel konden zijn, want het waren er dagelijks wel een stuk of 5. Een van mijn collega’s is hier allergisch voor en daarom moest zij een andere werkplek krijgen. In een van de eerste dagen werd zij namelijk gestoken en daardoor zwol heel haar arm op. Hiervoor had zij gelukkig zelf pilletjes bij, maar het had ook heel anders kunnen aflopen. Om die reden vroeg mijn baas mij eens uit te zoeken hoe het nu echt zat.

Het is opgelost

Ongedierte Bestrijding en Preventie

Al snel kwam ik terecht op de website van Ongedierte bestrijding en preventie en daar vond ik veel informatie over dit soort dingen. Eigenlijk direct had ik wel het idee dat er een nest bij ons in de buurt moest zitten. Nu was het alleen nog de vraag of deze bij ons in het gebouw zou zitten of dat het gewoon in de natuur naast ons pand zat. Daarvoor hebben wij contact met dit bedrijf opgenomen, want dat wilden wij graag weten. Uiteindelijk zijn wij erachter gekomen dat hij in de muur zat. Die hebben wij direct weg laten halen, want dat is niet de bedoeling. Nu zijn wij helemaal van dit probleem af.