Meer informatie vindt u op de website

Wanneer u op zoek bent naar producten voor in uw toilet, badkamer of uw keuken dan is het een echte aanrader om een kijkje te nemen in de webshop van Sanispecials. Meer informatie kunt u daar ook vinden over alle verschillende producten.

Bij Sanispecials hebben zij meer dan 300 000 producten in het assortiment en hiervan meer dan 100 000 producten op voorraad. Hierdoor zijn deze direct leverbaar. Daarnaast leveren zij aan iedereen. Het maakt daarom niet uit of een een ZZP’er, consument, grootverbruiker of een installateur bent.

Sanispecials heeft vele grote merken in het assortiment en krijgt u alles zeer snel thuisbezorgd. Daarnaast heeft u de producten al de volgende dag in huis wanneer u de producten voor 17:30 uur besteld.

Neem eenvoudig contact op

Heeft u vragen of misschien wilt u wel advies hebben? Dan kunt u deze gemakkelijk stellen aan de professionele medewerkers van het bedrijf Sanispecials. Zij staan namelijk 5 dagen per week voor u klaar. U kunt hen bereiken door een Facebook messenger te sturen, een e mail te sturen of de chatfunctie te gebruiken. Natuurlijk kunt u de medewerkers ook persoonlijk spreken door te bellen naar 073 612 18 55.