Mijn huis verhuren deed ik hier!

Huis verhuren

Even zoekenHuis verhuren

Toen ik voor lange tijd op vakantie ging, wilde ik graag mijn huis verhuren. Eerst had ik het idee om dit allemaal zelf te gaan regelen, maar al snel kwam ik erachter dat dat geen goed idee zou zijn. Het is namelijk zo dat ik voor 6 maanden weg ging en ik voor deze gehele tijd mijn woning wilde laten bewonen door iemand anders. Daarvoor zou ik dan een contract op moeten stellen, zodat ik niet met problemen zou komen te zitten. Het is alleen zo dat ik daar totaal geen verstand van had en daarom ben ik op zoek gegaan naar een onderneming die mij hiermee zou kunnen helpen. Via een vriend hoorde ik over Stoit en daar ben ik toen direct even gaan informeren naar de mogelijkheden. Ik had een aantal vragen over verschillende dingen en hierop konden zij mij goed antwoord geven.

Mijn ervaring

Huis verhuren

Zo wist ik niet precies hoeveel ik kon vragen voor mijn huis verhuren, maar gelukkig hadden zij hier een goede berekening voor. Uiteindelijk kwamen wij op een bedrag waar ik heel tevreden mee was en toen zijn zij voor mij naar een geschikte huurder gaan zoeken. Deze nog sneller gevonden dan ik ooit had durven hopen en toen hebben zij verder de hele afhandeling met haar gedaan. Ik vond het erg prettig dat ik haar ook heb mogen ontmoeten, want hierdoor kreeg ik er nog een fijner gevoel bij. Toen ik terug kwam van vakantie trof ik alles aan precies zoals ik het had achtergelaten. Echt een aanrader!