Mooie glasfolie kopen

glasfolie

Glasfolie kan je tegenwoordig in veel verschillende soorten en maten kopen. Het leuke hiervan is dat je een raam mooi hiermee kan decoreren. Voordeel is dat je hierdoor geen tot weinig inkijk meer hebt en het een soort vervanger voor gordijnen is. Via de website van WindowDeco is het mogelijk om aan deze decoratie te komen. Op deze site staan diverse voorbeelden waaruit je een keuze kan maken. Ook is het mogelijk om een op maat gemaakt ontwerp te laten maken. Hiervoor moet je wel de juiste afmetingen doorgeven en verdere wensen.

glasfolie

Glasfolie als tijdelijke oplossing

Omdat wij aan het verbouwen zijn en onze gordijnen nog niet klaar waren, waren wij op zoek gegaan naar een tijdelijke oplossing. Een oplossing die wij voor de ramen konden hangen, om zo geen inkijk te hebben. Deze oplossing hebben wij inmiddels via WindowDeco gevonden. Want hier hebben wij voor de voordeur en de ramen in onze kamer een prachtige folie gevonden die als tijdelijke voorziening kunnen dienen.

Inmiddels is de verbouwing achter de rug en hebben wij onze gordijnen al hangen. Echter is onze, zogenaamde decoratie op de ramen blijven hangen. Het staat geweldig en de inkijk blijft hierdoor minimaal. Mochten wij er toch anders over na gaan denken, dan kunnen wij het er altijd nog vanaf halen. Zonder problemen kan je deze dan opbergen voor een andere keer.