Originele decoratie voor op de muur

muursticker

Vaak worden de muren opgevrolijkt met een schilderij of andere tekening, hierbij ben je afhankelijk van het aanbod wat de winkel heeft. Heb je er wel eens aan gedacht om je eigen decoratie voor op de muur te maken, hierbij heb je direct een originele muur. Iets wat anderen niet hebben, je kunt dit eenvoudig doen door middel van een muursticker. Er zijn zelfs stickers die je buiten kunt aanbrengen, ontwerp je eigen stickers voor binnen en buiten bij plakhetzelf.nl.

muursticker

Ook voor niet vlakke muren

Een muursticker kun je ook aanbrengen op muren die niet geheel vlak zijn, wel dien je rekening te houden welk materiaal je gebruik van maakt. Textiel is ideaal om aan te brengen op bijvoorbeeld geverfde muren, en als de wanden zijn voorzien van een lichte structuur. Deze soort stickers kunnen in contour worden gesneden, dit betekent dat je geen randen om de sticker heen hebt. Ideaal als je een tijdelijke gebeurtenis hebt zoals een verjaardag of bruiloft, nadeel is dat je er niet langdurig gebruik van kunt maken buiten door het ontbreken van een lamineer.

Sticker voor vlakke ondergronden

Een muursticker op vinyl is uitermate geschikt om aan te brengen op vlakke ondergronden, kastjes, spiegels en deuren bijvoorbeeld. Zowel voor binnen en buiten te gebruiken omdat ze vochtbestendig zijn, door een lamineer die over de sticker aanwezig is ook beschermd voor UV licht. Voordeel van deze stickers is dat je ze in elk gewenste vorm kunt laten maken, logo’s, losse letters, afbeeldingen of teksten het is allemaal mogelijk.