Raamfolie voor de voordeur

Raamfolie kan je op veel manieren gebruiken. Niet alleen voor vast gebruik kan je dit bestellen. Tegenwoordig is het ook mogelijk om een ontwerp te laten maken van statisch hechtende folie. Je kan deze makkelijk opplakken en ook zonder problemen er weer af halen. Een aantal jaren geleden had ik mijn ramen beplakt met folie, dit voorkwam inkijk. Op het moment dat ik het er net op had geplakt was het erg mooi. Maar daar ben ik snel van terug gekomen toen ik na een paar jaar deze eraf wilde halen. Het leek goed te gaan, alleen bleef het lijm op de ramen zitten. Het was voor mij een hele klus om dit eraf te krijgen.  Raamfolie

Mooie raamfolie zonder een lijmlaag

Het was een enorm klus op mijn ramen weer schoon te krijgen. Uiteindelijk was het mij wel gelukt, maar vraag maar niet hoe. Nooit zal ik dat nog op mijn ramen plakken. Het staat heel erg mooi, maar voor mij te moeilijk om er weer af te halen.

Vorige week was ik bij een vriendin op visite, zij was net verhuisd. Onder het genot van een kopje koffie viel het mij op dat zij folie op haar ramen had zitten. Meteen moest ik aan mijn klus denken en vertelde dat aan haar. Zij begon te lachen, stond op en haalde met slechts één beweging deze folie van de ramen af. Dat ging wel erg makkelijk, dat wilde ik ook wel.

Thuis gekomen ben ik meteen naar de site van WindowDeco gegaan. Hier hebben zij erg veel voorbeelden en een zeer groot assortiment. Hier heb ik een zeer leuk ontwerp uitgezocht en besteld. Hiervoor heb ik precies de aanwijzing op deze site gevolgd en uiteindelijk een mooie folie besteld. Raamfolie