Snelbouwankers: hierbij kun je ze toepassen

materiaal

Een snelbouwanker, wat is het en waarvoor kun je het gebruiken? Snelbouwankers zijn stalen ankers die zorgen voor een goede bevestiging in ongescheurd beton. Het anker heeft een lang schroefdraad; hiermee kan deze flexibel worden ingezet. Je gebruikt snelbouwankers voor een afstandsmontage, maar ook voor een voor- en doorsteekmontage. Bij de webshop Bevestigingsexpert kun je terecht voor snelbouwankers van de fabrikant Fischer. Je kunt ze toepassen bij diverse opties zoals gevelsystemen, leuningen, trappen, ladders, machines en stalen constructies. Zo ben je verzekerd van een goede bevestiging van hoogwaardige kwaliteit. Bestel je snelbouwankers gemakkelijk en snel in de webshop.

snelbouw ankers

Het assortiment van de webshop is ruim. Je vindt hier verschillende opties van uitstekende kwaliteit in diverse afmetingen. De diameters lopen van 8 mm tot 16 mm. De lengtes variëren van 81 mm tot 146 mm. Heb je snelbouwankers nodig? Dan kun je bij Bevestigingsexpert terecht voor de het juiste materiaal. Maak het jezelf makkelijk en maak gebruik van de zoekfuncties op de pagina. Zo weet je zeker dat je de goede snelbouwankers kiest. 

De voordelen van snelbouwankers

Het gebruik van een snelbouwanker heeft een aantal grote voordelen. De anker heeft een lange schroefdraad waardoor het bevestigingsmateriaal zeer soepel is. Daarnaast kost de installatie minder tijd door de verminderde verankeringsdiepte van de snelbouwanker. Profiteer bij de webshop van lage prijzen en goede aanbiedingen wanneer je vaste klant bent. Verder worden de snelbouwankers snel geleverd en kun je ze dus snel gebruiken. Ontdek zelf je mogelijkheden!