Tips voor huis direct verkopen

Er zijn veel verschillende situaties waarbij een persoon snel zijn huis zou willen verkopen. Echter is een huis direct verkopen niet iets wat je zomaar doet. Je moet daarvoor rekening houden met en zorgen voor een aantal dingen om de verkoop van het huis te kunnen stimuleren. Maar wat zijn die dingen eigenlijk? Daar willen we je meer over vertellen in deze blog. Lees dus vooral verder als je wilt weten hoe je je huis vrijwel direct kunt verkopen.

Huis direct verkopen: goede foto’s

Wanneer je je huis snel wilt verkopen dan moet je zorgen voor goede foto’s. Foto’s van een huis zijn namelijk de reden waarom mensen komen kijken naar een huis en zo worden ze potentiële kopers. Wij raden daarom aan om ook echt te investeren in goede foto’s. Huur dus een professionele fotograaf in en ga niet zelf met je mobiele telefoon foto’s maken. Zorg er bovendien voor dat het huis goed opgeruimd is zodat mensen op de foto’s ook echt het huis kunnen zien. Een huis direct verkopen begint dus bij het laten maken van kwalitatief goede foto’s voor de advertentie van het huis.

Maak de advertentie af

Je kunt de mooiste foto’s van het huis online zetten, maar als de advertentie niet compleet is dan klikken potentiële kopers je advertentie alsnog weg. Zorg er dus samen met de goede foto’s voor dat je ook een enthousiaste beschrijving geeft aan het huis. Vermeld alle cruciale informatie duidelijk en zet vooral je contact gegevens van jou zelf of van je makelaar duidelijk in de advertentie. Op die manier kom je veel toegankelijker over waardoor mensen eerder naar jouw huis komen kijken. Zo kun je dus veel gemakkelijker je huis direct verkopen.

Laat het je familie en vrienden weten

Veel huizen in Nederland worden verkocht aan vrienden, vrienden van vrienden, familieleden, vrienden van familieleden en kennissen. Zorg er dus voor dat je eigen kring ervan op de hoogte is dat je je huis verkoopt. Zij kennen misschien wel iemand die naar een huis zoekt, of ze zoeken zelf naar een nieuw huis. Het voordeel aan het verkopen aan familie en vrienden is dat je al vertrouwen hebt in elkaar. De verkoop gaat dus veel gemakkelijker en in de meeste gevallen ook een stuk sneller. Wij raden dus zeker aan om je naasten op de hoogte te stellen van de verkoop van je huis want dit helpt het proces van een huis direct verkopen.

Je huis direct verkopen op verschillende websites

Een huis direct verkopen gaat het beste wanneer je het huis op verschillende websites promoot. Zet de advertentie dus niet maar op één website, want zo loop je ontzettend veel potentiële kopers mis. Wanneer je je huis op verschillende websites zet trek je natuurlijk ook  een veel groter publiek. De kans wordt dus veel groter dat je de toekomstige koper van het huis vindt! Wij raden het dus absoluut aan om het huis op verschillende platformen te zetten zodat je een zo groot mogelijk publiek kunt bereiken.

Snel, veilig en gemakkelijk verkopen via Garant Vastgoed.