Zomers worden steeds warmer

Bonsai-boom

De temperaturen van afgelopen zomers verbreken record na record. Niet voor niets brengen mensen steeds meer tijd door in de tuin. Niets is lekkerder dan het  maken van een mooie tuin waarin het goed vertoeven is in de schaduw. Een taxushaag draagt hier goed aan bij, want het zorgt voor de nodige privacy.

Taxustopper

Wanneer u de Taxus online bij TaxusTopper.nl bestelt kijkt niemand meer in uw tuin. Niet alleen de schuw van een groene muur zorgt voor verkoeling. Planten verdampen water en hierdoor daalt de gevoelstemperatuur. Dit is de reden dat gemeenten steeds meer parken in steden maken en zij tussen de bermen planten zetten. In de zomer scheelt dit een paar graden.  De keuze voor een taxushaag is snel gemaakt. Met een taxushaag heeft u namelijk een strakke diepgroene haag, welke u maar één keer per jaar hoeft te knippen. Ook groeit de plant overal wanneer hij de goede bodem heeft. Hierin kunnen wij u adviseren, maar zeker ook leveren of creëren bij u thuis. Voor ieder is er op deze manier een fijne koele en groene tuin mogelijk. Deze haag heeft alleen maar voordelen als u bedenkt dat hij meer dan 50 jaar mooi blijft; een houten schutting rot weg en een stenen muur wordt al snel groen en blijft dagen bloedheet in de zomer.

Bonsai-boom

TaxusTopper is gespecialiseerd in de (online) verkoop van Taxus Baccata. Al meer dan 30 jaar kweken wij topkwaliteit Taxus Baccata. Inmiddels is de vierde generatie kwekers verantwoordelijk voor onze prachtige planten. Deze leveren wij direct uit eigen kwekerij, voor de scherpste prijs en al binnen 3 tot 5 werkdagen thuis geleverd! Wij staan voor kwaliteit en met onze eigen kwekerij en 30 jaar ‘Taxus ervaring’ kunnen wij deze kwaliteit leveren. Taxus online bij TaxusTopper.nl