Een zwarte trapleuning bestellen bij RVSvakman, hoe werkt dit?

Het is de trend van dit moment; Een stoere & moderne zwarte trapleuning. Ideaal voor een modern interieur en een echte eyecatcher van uw gang / hal, zeker bij een strakke wit gestucte muur. Bij RVSvakman.nl bestelt u een mooie maatwerk trapleuning zwart gecoat eenvoudig & voordelig online. U heeft de keuze uit een gericht assortiment bestaande uit diverse leuningen. Naast de bekende ronde trapleuning met een diameter van 42,4 mm kunt u ook kiezen voor diverse ‘vierkante’ leuningen in de maten 40×10, 40×20 en 40×40 mm. Deze leuningen zijn vervolgens gecombineerd met diverse typen trapleuninghouders, ook mooi zwart gecoat uiteraard.
RVS Vakman
Wanneer u een keuze heeft gemaakt klikt u door naar de product detailpagina. Hier kunt u de gewenste lengte invoeren (in cm). Wanneer u dit doet en op de knop ‘bereken’ klikt, wordt de exacte prijs direct getoond. Wel zo handig! Nadat wij uw bestelling ontvangen wordt de leuning perfect op maat gezaagd in onze eigen werkplaats. Ook zorgen wij hierbij meteen voor het ‘voorboren’ van de leuning t.b.v. montage van de leuningdragers en worden de uiteinden naadloos dichtgelast; Voor een mooi afgewerkt eindresultaat.

Nadat uw zwarte trapleuning op maat gezaagd is, correct is voorgeboord en de uiteinden mooi dichtgelast zijn wordt de leuning afgeleverd bij onze ‘coater’. Hier wordt uw leuning voorzien van een hoogwaardige poedercoating in de kleur RAL 9005 (gitzwart mat). Dit is de meest gebruikte zwarttint. Vervolgens wordt de leuning door onze eigen transportdienst opgehaald, uitgebreid gecontroleerd, stevig verpakt en snel bij u thuis bezorgd! Een zwarte trapleuning op maat bij RVSvakman.nl!