De beste keuze voor een schilder

schildersDe beste keuze voor een schilder

Het was moeilijk niet verliefd te raken op dit huis, ik kan me niet voorstellen ooit een ander huis zo graag gewild te hebben als deze. Dat wil overigens niet zeggen dat het een ideaal huis was toen ik hier aankwam, het wil enkel zeggen dat ik heel goed door de omstandigheden heen kon kijken. Waar anderen het snel opgegeven hadden of er niet eens aan begonnen waren, was het voor mij geen optie dit huis niet te nemen, omdat de staat van het huis weliswaar erbarmelijk was maar de sfeer van het huis en de omgeving werkelijk ideaal zijn. Ik heb gewoon goed geïnvesteerd in de verbouwing ervan! Dat was wel nodig ook, want zelf ben ik helemaal niet handig en bovendien heb ik ook gewoon een baan die de nodige aandacht vraagt natuurlijk, en dus heb ik er de aanleg noch de tijd voor gehad. Gelukkig waren er bepaalde manieren om geld te besparen en toch goed werk geleverd te krijgen. Zo was er de ontdekking van de website waarop ik de schilder van mijn keuze kon vinden. Ik hoefde alleen in te vullen wat voor soort klus het betrof, hoe groot het huis was en wat mijn woonplaats was en dergelijke, en aan de hand daarvan werd naar aangesloten schilders hier in de buurt gekeken. Het is natuurlijk voor de kostenbesparing in reistijd en -kosten alleen al handig om een schilder uit de eigen omgeving te zoeken en dat is dus ook wat ik deed. Met een lokale schilder ben je vele malen goedkoper uit en dat is gebleken ook. Ik kreeg verschillende offertes opgestuurd en kon daaruit de schilder van mijn keuze bepalen. Tussen de offertes bleken toch namelijk nog wel verschillen op te merken en ik heb ze aandachtig bestudeerd om aan de hand daarvan de beste keuze te maken.