Dispuut over de lampen

Dispuut over de lampen

Mijn vriend en ik zijn van plan samen te gaan wonen en ik moet zeggen dat het niet zonder slag of stoot gaat allemaal, we hebben er best moeite mee onze twee interieurs te combineren. Ken je misschien dat programma van vroeger nog, dat was enkele jaren geleden op de televisie. Stelletjes die gingen samenwonen konden bij de meubels van de ander een gekleurde sticker opplakken en op basis daarvan werd bijvoorbeeld een veto uitgesproken op de verschillende meubels. Had je bijvoorbeeld een rode sticker gekregen op een set lampenLedlamp.nl dan was het bijna uitgesloten dat die lampen mee zouden gaan naar het nieuwe huis, tenzij diegene het zó belangrijk vond dat die een joker inzette bijvoorbeeld. Zo kan je wel wat wrok voelen over elkaars keuzes maar eigenlijk doe je het wel op de meest eerlijke manier mogelijk. Mijn vriend en ik hebben het met praten geprobeerd, bijvoorbeeld ook over een set lampen die ik per se mee wil omdat ik ze prachtig vind en ze echt niet te vervangen zijn, maar die hij ‘te vrouwelijk’ vindt. Ik heb zelf al lang besloten waar de lampen mogen hangen, namelijk op de gang – daar zijn ze tenminste niemand tot last!