Een lichtplan opstellen

Verlichting is heel erg bepalend in een interieur, een tuin, een fabriek of een kantoor. Een lichtplan kan je helpen om hierin de juiste keuzes te maken tussen sfeer, functionaliteit en veiligheid. Het beste doe je dit samen met mensen die hier verstand van hebben.

Bij Lightexpert.nl hebben ze verstand van licht

Als je toch een lichtplan gaat maken, zorg dan dat het ook toekomstbestendig is en ga helemaal over op LED. Lightexpert.nl is de online kenner op het gebied van LED verlichting in alle soorten en maten en voor allerlei ruimtes. Zij kunnen je als geen ander een gedegen advies geven. Zij hebben inzicht over de hoeveelheid aan licht die elke soort ruimte nodig heeft. Door hun kennis en ervaring kunnen zij je daarom uitstekend van dienst zijn bij het op maat samenstellen van een lichtplan. Zo krijg je het precies zoals je het wenst en ook nog eens duurzaam, veilig en voordelig.

Waarom LED?

LED is zuinig en duurzaam. LED is het beste alternatief voor de traditionele lichtbronnen, zoals gloeilampen en halogeenlampen. De meeste LED lampen gaan wel 50.000 branduren mee! Het licht dat een LED lamp geeft is mooi helder en direct en LED lampen worden niet warm. LED lampen kan je ook prima dimmen en ook heb je LED lampen die sfeervol warm licht geven. LED is het licht van de toekomst en op veel plaatsen is men al overgegaan op LED. LED heeft eigenlijk alleen maar voordelen.

Informeer je bij Lightexpert.nl