Een windwijzer kopen voor het jubileum van mijn ouders

Een windwijzer kopen voor het jubileum van mijn ouders

 

Mijn ouders zijn binnenkort vijftig jaar getrouwd en wij als kinderen zijn natuurlijk van plan hen eens lekker in het zonnetje te zetten. Het is voor mij echt onvoorstelbaar dat je als stel bijna een heel leven bij elkaar bent maar zij hebben het gewoon gedaan – vijftig jaar is echt onbeschrijflijk lang. De kinderen hebben heus het een en ander in petto voor mijn ouders en het is hartstikke leuk om over verschillende sketches en liedjes voor ze na te denken – ook de kleinkinderen lopen al met allerlei wilde plannen rond om hun grootouders eens goed te verrassen. Natuurlijk wil je dan ook een cadeautje kopen voor ze en daarom heb ik iets leuks bedacht, het plan is nu namelijk dat we gezamenlijk een windwijzer kopen voor mijn zonnewijzer-jupiterouders. Mijn ouders hebben al op vele plekken in het land gewoond, maar zijn elkaar altijd blijven volgen, waar de wind ook ging. Zo heeft een windwijzer kopen gelijk iets heel symbolisch, en dat spreekt mij persoonlijk wel aan. Bovendien zijn ze erg trots op hun tuin en zitten ze er veel in te rommelen en in te schoffelen, ze hebben allerlei rozenperken en dergelijke gemaakt in die tuin. Het lijkt mij nou zo mooi een grote betonnen sokkel en een mooie, klassieke messing windwijzer kopen voor ze, om de tuin nog net iets meer compleet te maken. Ik weet zeker dat ze er erg content mee zullen zijn!