Gekocht op www.sierbetononline.nl/raamdorpels

www.sierbetononline.nl/raamdorpels

Zoektochtwww.sierbetononline.nl/raamdorpels

Op de website www.sierbetononline.nl/raamdorpels heb ik laatst een hele mooie vensterbank gekocht om de buitenkant van ons huis aan te kleden. Hier zat er voorheen eentje van hout die in een hele lelijke gele kleur geschilderd was. Dit past totaal niet bij onze smaak en de rest van de inrichting en daarom wilden wij hem graag vervangen door iets mooiers. Wij hebben binnen vooral veel gebruik gemaakt van stoere materialen zoals steigerhout en ijzer, maar ook beton zoals wij nu weer voor hebben gekozen. Deze grijze kleur staat mooi in contrast met de vele planten die wij ervoor hebben staan. Eerst had ik geen idee waar ik zoiets kon kopen, dus toen ben ik gaan zoeken. Bij de bouwmarkt lag de prijs 2 keer zo hoog als op internet, dus die keuze was heel erg makkelijk gemaakt. Sierbeton Online had het grootste assortiment, dus hier heb ik hem uiteindelijk ook besteld. 

Keuze is reuze

www.sierbetononline.nl/raamdorpels

Wanneer je kijkt op www.sierbetononline.nl/raamdorpels zie je hoeveel keus er is. Hier kon ik dus makkelijk iets vinden. De prijzen lagen veel lager dan ik had verwacht, dus dat was een hele fijne meevaller. Geld besparen vind ik namelijk nooit een straf. Toen hij na 2 dagen al binnen kwam, merkte ik direct dat de kwaliteit erg goed was. Het plaatsen ging zonder problemen en inmiddels kunnen wij er alweer een maandje van genieten en krijgen wij er veel complimenten over. Mocht jij ook op zoek zijn naar iets nieuws voor jouw interieur, neem hier dan zeker een kijkje!