Goede camerabewaking voor onze hobbywinkel is erg belangrijk

complete-camerabewaking-set-met-2-cameras-recorder-en-kabels-cctvwinkelGoede camerabewaking voor onze hobbywinkel is erg belangrijk

Wij hebben een hobby winkel en zelfs voor kleine bedrijven is het tegenwoordig onmisbaar om camerabewaking te hebben. Ik dacht dat dit veel te duur zou zijn maar toen ik op de site van cctvwinkel.nl keek zag ik dat dit niet het geval was. Daarom heb ik meteen een goede camerabewaking besteld en twee camera’s besteld. Deze camerabewaking was op voorraad en is binnen drie werkdagen geleverd. Nou dat was een uitkomst zo kan ik voor dit weekend nog de camerabewaking in onze winkel in orde hebben. Gelukkig hebben wij nooit een nare ervaring in de winkel meegemaakt. Maar met een camera voelt het voor ons toch veilig en kunnen wij dit misschien voorblijven als de klanten binnen komen met het idee dat zij worden gezien. En zo heb ik meteen de bestelling afgerond en hoefde ik er niet meer over na te denken om dit uit te zoeken. Natuurlijk moest dit meteen al geregeld zijn toen wij de winkel gingen openen maar dit werd telkens uitgesteld. Nu is het geregeld en kunnen wij met een gerust hart een klant helpen zonder telkens maar om ons heen te blijven kijken en zal mijn partner blij zijn met deze bestelling. De sloten van de deur hebben wij al wel meteen vervangen want dat is het eerste wat je moet doen vind ik. En nu hangt de eerst camera meteen als je binnenkomt in het zicht. En zo is de regel voor iedereen meteen duidelijk.