Het bijzondere aspect nog eens benadrukt met het spannen van de led strip

Het bijzondere aspect nog eens benadrukt met het spannen van de led strip

LEDstrip XL

Ben je van plan iets leuks met een led strip te gaan doen, kijk dan zeker eens op de website van LEDStrip XL. Dit is de website waar ikzelf ook de led strip heb gekocht die mijn woonkamer er zo enorm speciaal heeft doen uitzien. Wat ik namelijk met de led strip heb gedaan hier in mijn woonkamer is een heel spoor getrokken onder de hangende plinten die ik hier heb. Deze wijken namelijk iets terug over de wand, waardoor het lijkt alsof de houten vloer erin doorloopt. Ik meen dat de architect van deze ruimte voor deze stijl heeft gekozen om het nog eens een stuk ruimtelijker te doen lijken – en als dat het geval inderdaad is dan kan ik van harte beamen dat de architect in die opzet meer dan geslaagd is. Ik vond het altijd al een bijzonder aspect aan mijn woonkamer, maar besloot er nog eens een schepje bovenop te doen. Dit schepje er bovenop resulteerde erin dat ik me eens in het tegenwoordig zo populaire fenomeen van de led strip ging verdiepen en hoe meer voorbeelden ik van de toepassingen ervan zag, des te enthousiaster ik alleen maar werd. Zodoende is het balletje gaan rollen en dit idee zich gaan ontwikkelen. Ik heb nu een glanzende wand die lijkt te zweven, die omhoog gehouden lijkt te worden door een balk aan licht. Omdat het over de gehele ruimte gespannen is, geeft ook dat nog eens een echt bijzonder effect, omdat je in een oogopslag geconfronteerd wordt met een blik over de hele kamer, doordat het afgekaderde benadrukt wordt lijkt het in dezen alleen nog maar groter. Bovendien is het prachtig zodra de rest van de verlichting gedimd is en het effect extra naar voren komt.  Bekijk website