Ik ging op zoek naar geschikte Lampen

LampenIk ging op zoek naar geschikte Lampen

Wij hebben net ons huis gekocht en er moet nog veel aan gebeuren. Omdat ervan alles moest worden gebroken hebben mijn man en mijn vader overdag al heel veel werk verzet. Werkelijk het hele huis moet worden gestript kreeg ik als mededeling. Nou ja hier hebben wij gelukkig al rekening mee gehouden toen wij dit huis kochten. Wij wilden dan ook echt een klus huis, ondanks de bouwlampen die wij hebben staan ben ik alvast op zoek gegaan naar gepaste lampen. Want tegen de tijd dat het breken klaar is en er word opgebouwd kan ik al vast gaan beginnen met het schoonmaken en schilderen als de ruimtes tenminste zijn voorzien van geschikte lampen. Ik heb gekozen voor led verlichting omdat ik van thuis uit ook gewent was. en gelukkig kan ik gemakkelijk op Ledlamp.nl kiezen uit erg mooie lampen. Ook heb ik een kroonluchter gezien maar deze kan ik best pas gaan bestellen als het huis klaar is voor bewoning. En het zou zonde zijn als deze beschadigd bij het klussen. Ik heb daarom een aantal plafondlampen en wandlampen besteld en zo kunnen wij gewoon een lamp aan doen als wij het vertrek binnen komen want ik grijp nog steeds meteen naar de lamp knop omdat dit automatisme is. En ik heb dan de irritatie dat de lamp het niet doet. Daarom vind ik dit een leuk projectje voor mijzelf. Ik ben dan wel niet zo goed met het strippen van een huis maar ik kan wel zelf een lamp ophangen. En dat kan mijn vriend dan ook zeer zeker waarderen. En zo heb ik het al een stuk aangenamer gemaakt door ook ’s avonds zodra het donker word alvast te kunnen helpen met de opruim werkzaamheden met alvast de juiste lampen aan.