Interieurwinkel

Inspiratie van de interieurwinkel

Weet je wat me altijd weer een lekker gevoel geeft na een dag niet zo lekker in m’n vel gezeten te hebben? Ik vind het persoonlijk heerlijk om door een interieurwinkel te struinen. Je hebt er overal van die stijlkamers, waarin alle meubels staan die er verkocht worden en dat is een manier om je echt te wanen in een nieuwe wereld, die waarin alles mogelijk is. Je kunt er je eigen stijl nog vinden, je kunt er ontdekken hoe je dingen ook kunt doen in je eigen woonkamer of slaapkamer, kortom: je krijgt er enorm veel inspiratie van!

De nieuwste meubels in de interieurwinkel

Enfin, inspiratie kan ik van de interieurwinkel wel gebruiken, want ik ben altijd op zoek naar weer nieuwe zaken voor in huis. Mijn huis zie ik als een heel organisch iets, waarin alles steeds maar evolueert. Het evolueert niet alleen doordat er telkens nieuwe meubels bij komen – waardoor sommige oude ook wel echt weg moeten, een beter excuus is er niet – maar ook doordat ik dingen met elkaar ga combineren.

In de interieurwinkel vind je van alles

Het leuke van een interieurwinkel is bovendien dat je er veel verschillende dingen kunt vinden en zo ook echt geïnspireerd kunt raken. En gezien ik mijn huis als iets heel organisch zie, kan ik dan ook echt mijn ei kwijt in een interieurwinkel, of beter gezegd – ik kan m’n ei weer helemaal kwijt als ik eenmaal weer thuis ben!

Geef een reactie