Kit voor de ramen en de douche gekocht

re_ferney_1516301Kit voor de ramen en de douche gekocht

 

Enkele maanden terug trok ik in een nieuw huis. Ik vind het erg spijtig dat ik het huur want ik had het graag gekocht, het is hier echt prachtig. Nooit eerder woonde ik in een huurhuis waar ik het gevoel had dat alles zo op z’n plek viel, dat alles gewoon klopte. Ik heb het gevoel eindelijk op m’n plek te zitten, eindelijk echt het gevoel dat ik hier thuis ben en dat is wel zo prettig natuurlijk. Misschien is het daarom dat ik ook wat meer aandacht heb besteed aan het bewoonbaar maken van het huis dan ik in voorgaande woningen ooit deed, misschien omdat ik het meer waard vind, of het gevoel heb hier nog wel heel lange tijd te zullen blijven. Het is daarom dat ik van het weekend bijvoorbeeld weer van alles heb zitten kitten. Ik kocht kit voor de ramen, omdat die een beetje kierden. Niet alles is hier even goed op elkaar aangesloten, het is namelijk een vrij oud huis. Daarom is de kit dus ook onontbeerlijk. Bovendien kocht ik, nu ik toch bezig was, direct ook even kit voor in de badkamer, daar kan namelijk ook nog wel het een en ander gebeuren. Ik merkte dat de douchecabine soms lekte en ik kan er niet tegen als dat uiteindelijk allemaal mijn slaapkamer in stroomt, dat moeten we echt niet hebben natuurlijk! Ik ben dus nu weer een stapje verder bij het ideaal maken van dit huis, maar dat mag ook zeker wel, ik hoop hier toch zeker nog een jaar of vijf te kunnen blijven zitten namelijk. Ik kijk vooruit naar een heerlijke tijd hier in dit heerlijke huis!