Leggen van het underlayment

C3233018244059FLeggen van het underlayment

 

Toen ik hier in de omgeving fietste, omdat ik een huisje had gehuurd om even enkele dagen op mezelf te zijn, kwam ik in de meest prachtige natuur die ik hier ooit in Nederland ben tegengekomen. Deze omgeving is bijna buitenaards te noemen, zo mooi, en zeker in augustus en september, wanneer de hei in de bloei staat. Ik vind het heerlijk hier te vertoeven en bemerkte destijds al helemaal tot rust te komen. Hier in de bossen is het heerlijk fietsen en je hebt er de meest verscholen plekjes, op kilometers van de rest van de mensheid af. Tijdens die bewuste fietstocht overkwam me het meest bijzondere van dit verhaal, ik trof er namelijk een leegstaand huis, zo mooi dat het me betoverde. Direct ben ik contact op gaan nemen met de makelaar, die me wist te vertellen dat het al tien jaar leegstond zonder dat iemand een bod had uitgebracht. Ik deed een bod, hoefde daar niet lang over na te denken, en het werd uiteraard geaccepteerd. Nu ben ik er aan het klussen, wat wel nodig was ook, en ik merk hoe heerlijk ik het vind mijn eigen omgeving te scheppen. Ik zit al in de afrondende fase, ben bijvoorbeeld vandaag de hele dag bezig geweest met het leggen van het underlayment. Dat underlayment leg ik op alle verdiepingen, om er later van de week overal houten planken op aan te brengen. Ik vind het mooi dat straks het gehele huis zal bestaan uit deze houten vloeren, tot en met de gang, de keuken en de wc aan toe zelfs. Alleen de badkamer wordt volledig gemoderniseerd en ik ben van plan er een soort spa van te gaan maken. Ik zie de eenheid van dit huis echt al helemaal voor me!