Luxe loungesets voor in de tuin

Luxe loungesets

Luxe loungesets

Ik was een tijdje geleden opzoek naar luxe loungesets. Eerder dit jaar hadden mijn man en ik besloten om te gaan verhuizen. Aangezien wij dit huis een beetje te klein vinden worden en het allemaal hoog nodig aan vervanging toe is. Zoals de keuken, badkamer, vloer en de tuin.

Maar wij hebben twee kinderen en die hebben het hier erg naar hun zin. Wij trouwens ook. Wij wonen in een hele fijne buurt. Er is ook een speeltuin dichtbij en een voetbalveld. De basisscholen waar mijn kinderen momenteel heen gaan is ook maar tien minuutjes fietsen. Hetzelfde geld voor de stad en de supermarkten.

Je kunt het waarschijnlijk al raden dat wij hier eigenlijk niet weg wilden omdat het zo ideaal plekje is. Toen wij samen hadden besloten dat wij toch niet zouden gaan verhuizen maar de boel gingen verbouwen, sprongen de kinderen een gat in de lucht!

Als eerst begonnen wij met de tuin. De zomer komt er immers aan en dan is het wel zo fijn als de tuin klaar is. Zodat je lekker buiten kunt zitten en zonnen.

De inrichting

Toen de tuin eenmaal klaar was konden we aan de inrichting beginnen. Al heel lang wilden ik van die luxe loungesets in mijn tuin. Waar je lekker in kunt relaxen. Deze vond ik op de website van lounge-bank.nl. De banken zitten heerlijk en elk bezoek dat langs komt heeft moeite met er vanaf komen. Naast dat het heerlijk zit, zien ze er ook nog eens heel stijlvol uit en maakt het mijn tuin helemaal af.

 

Luxe loungesets