Mijn hele interieur komt van Gusj

gusj

Lievelingsgusj

Gusj is sinds een aantal jaar echt mijn favoriete website. Sinds ik die ken, zit ik soms hele avonden alleen maar te scrollen en te dromen. Ik droom dan over een heel groot leeg huis die ik dan helemaal naar mijn eigen smaak mag inrichten. Dat lijkt me echt ongelofelijk leuk, want ik doe daar zoveel inspiratie op. Het zijn allemaal erg unieke stukken die je tof met elkaar kunt combineren. Soms vind ik het jammer dat ik nu al te oud ben om een nieuwe opleiding te gaan doen. Dan zou ik namelijk echt iets willen doen met het inrichten van huizen en dan het liefst voor mensen met heel veel geld. Dan kon ik echt mijn droominterieur creëren. Helaas is dat nu echt alleen nog maar dromen, maar gelukkig heb ik wel een aantal dingen voor hier kunnen kopen.gusj

Cadeaubon

Leuke accessoires verkopen ze namelijk op Gusj meer dan genoeg. Voor kerst heb ik een waardebon van ze gekregen en daarvan heb ik onwijs mooie glazen gekocht om water uit te drinken. Deze zien er een beetje vintage uit, maar zijn van hele goede kwaliteit. Daarnaast heb ik een grote spiegel aangeschaft voor bij ons in de gang. Nu kan iedereen zien hoe hij of zij eruit ziet voor ze de deur uit lopen. Ik zou eigenlijk gewoon alles willen hebben. Dromen mag, dus dat blijf ik dan ook zeker doen. Houd jij nou ook van mooie spullen voor in huis, neem er dan zeker een kijkje om te zien of er voor jou iets bij zit!