Trending: De hanglamp voorzien van rookglas

Wil je een vintage touch die zowel chic als stoer is voor je interieur? Laat de dichter in je naar buiten komen en betover je dagelijks leven met een rookglas hanglamp. Transparantie van de glazen armatuur, het interieur met zijn elegante en discrete design terwijl dit moderne en verfijnde aspect behouden blijft.

Waarom kiezen voor een pendelarmatuur, wandlamp of glazen kroonluchter?

Strakke lijnen, het gevoel van een luchtige kamer. Geblazen in al zijn vormen, bolvormig, cilindrisch, ovaal of meer geometrisch, brengen glazen lichten lichtheid en delicatesse in de kamer waar ze zich bevinden.

Tijdloos en luxueus

Deze trend van de jaren 70 naar transparantie komt aan het licht en is bedoeld als tijdloos. Materiaal dat perfect past bij alle stijlen en materialen, glas stelt je in staat om je eigen stijl te creëren, een kamer te personaliseren en een uniek universum te bouwen met een onbeperkt aantal sferen.

Smaken en kleuren vloeien in elkaar over

Wie zegt dat smaken en kleuren niet mengen? Geef je kamer een andere uitstraling door te spelen op de effecten van het rookglas dat natuurlijk licht weerkaatst en daardoor een indruk van grandeur kan geven.

Transparant glas voor elegantie, grijs glas voor meer gedurfd, donker rookglas voor nostalgie en ander gekleurd glas om de dagen op te fleuren. Bovendien maken het onderhoudsgemak en de weerstand in de tijd het een veelzijdig materiaal dat geschikt is voor alle kamers van het huis. Of het nu voor een moderne industriële stijl is, barok, om een ​​romantische sfeer te creëren, of zelfs een loft, zoals bijvoorbeeld een rookglas hanglamp in Metropolis chroomglas en alles in finesse. Een licht zo zacht. De rokerige afwerking van de rookglas hanglamp vermindert de intensiteit van het licht. Resultaat: zachte verlichting voor een gezellig en warm interieur, ideaal om gezelligheid in de hoofdruimte te brengen.

Hoe het juiste glaslicht kiezen?

Het perfecte glas om de sfeer te accentueren. Hoewel glas een materiaal is dat overal in past, kan elke stijl en sfeer worden benadrukt door een bepaald glas te kiezen. Houd je meer van vintage, industriële stijl? Het rookglas zal zijn effect krijgen met zijn kleine retro-kant, gegarandeerde fabrieksgeest.